New York-man undrar ibland om designstudior på Ralph Lauren är hermetiskt förseglade. Gör fönstren öppen? Kan någon frisk luft komma in? Ralph Lauren Rea Sverige. Är Fönstren så ljudisolerade att de blockerar inte bara bullret i staden, men ljudet av en ständigt skiftande kultur?

Polos REA – Shoppa stickat till bättre priser online – DAM & Män

Lauren, som har anammat se nu eller köp nu schema visar, nyligen presenterade sin våren 2018 samling-snarare än falla-i en Downtown produktions Studio som hade förvandlats till en tjock-vadderad, smakfullt taupe jamaicanska Getaway. Älskade den Polo Ralph Lauren Outlet, Ta 70% rabatt på inköp på $100 eller mer. Den mis-en-scen på toppen av sin bana ingår flera bambu fåtöljer, en konsolbord som med ormbunke fyllda urnor och väggar fodrade med planterings luckor.

Tanken var att transportera publiken till en ö Dreamscape, ett härligt löfte som kalla vindar piskade genom gatorna i denna gråa och smutsiga stad. Den första modellen att dyka upp var klädd i en enkel blå och vit axelbandslös klänning. Hon vadderade ner Karibien-Blå banan barfota. Ja, det är vad folk gör på semester. Ja, det känns lätt och luftigt och önskvärt. Ja, ta oss bort, Ralph Lauren. Ta oss bort.

Polo Ralph Lauren Classic Fleece Full-Zip Hoodie

Polo Ralph Lauren Classic Fleece Full-Zip Hoodie

Men då blev det tight och stressigt så snabbt att barfota damen verkade nästan som en hägring. Polo Ralph Lauren Dam, Shop Välj Boy’s stilar till försäljning online på Ralph Lauren!. Kollektionen började se kontrollerad, knäppt upp, alltför preparerade, överdrivet gjort upp och slutligen, irriterande ihåliga. Modellerna var perfekta; men i all den perfektionen fanns det inget liv.

Kollektionen skiftade till ett segel motiv och inkluderade färgglada klänningar som erinrade om nyanser i maritima flaggor. En lång klänning hade ett tåg emblazoned med en abstrakt ångbåt-som något som tas från en Vintage Travel affisch. Det var en sjöman klädd i en peacoat med flott ränder och veckade blekta denim. Och en annan bar en gul anorak.

Lauren erinrade också om några av hans klassiska utseenden som tröjor emblazoned med den amerikanska flaggan och en Navy Blazer med en RL Crest på bröstfickan.

Men alltför många av männen såg ut som om de var på väg till Wall Street eller en gammal vakt Country Club som är allt arv och tradition och inte ett uns av skoj, snarare än till stranden eller en lat kvällsmat vid vattnet.

Rea på skor från Ralph Lauren Polo – FRI FRAKT & FRIA RETURER

En modell dök upp med sitt mörka hår slicked tillbaka och en marinblå kritstrecksrandig kostym kostym tätt anpassade till hans kroppsbyggnad. Ralph Lauren Hoodie Rea, Factory Store, som ligger på Chicago Premium Outlets. Han var så aggressivt groomed att han verkade mer Robotic än människa. En blond man med sitt hår nyligen klippt och pomaded var dekorerad i en kavaj och multi-insignier slips. Han såg ut som en prep-school punk snarare än någon som du vill ha ett par daiquiris. Och, ja, killen i den blå västen och gul tröja med hakan skjuter ut och hans strutta gång, bara såg ut som en Fella som bad om det.

Lauren har aldrig varit fokuserad på att vända ut coola kläder, avant-garde eller öppet sexiga sådana. Hans mål har alltid varit att utnyttja en särskilt amerikansk begreppet exceptionellism, aspiration och framgång-den typ av framgång som begats rikedom.

Polo Ralph Lauren Herr – Klassisk passform Soft-Touch Polo – Bayside Green/White

Polo Ralph Lauren Herr – Klassisk passform Soft-Touch Polo – Bayside Green/White

Lauren sålde kunder på detta glansiga amerikanska löfte. Men så många saker som en gång verkade så rätt och perfekt och sant har visat sig vara ofullkomliga, ruttna eller i grunden trasiga. Under ytan, den vackra saker är helt enkelt inte helt rätt: den gång hypnotiserande svep av Hollywood, den splittrade fantasi modefotografi, den ifrågasatta standard-bärare av media, belägrade demokrati.

Glansen icke ‘ rättvis synes oläglig; Det väcker misstankar. Det lämnar en känsla oreglerad. Det lämnar en fråga: vad färsk lögn är detta?